Kundvagnen är tom

ACER CPU.G1820.2.7G.2M.LGA.1150

Förstasidan / ACER CPU.G1820.2.7G.2M.LGA.1150

ACER CPU.G1820.2.7G.2M.LGA.1150 (KC.18201.CDG $DEL)

ACER CPU.G1820.2.7G.2M.LGA.1150

Artikelnr: KC.18201.CDG $DEL
5.259:-
6.573,75 inkl. moms
Beskrivning

Intel Virtualization Technology
Intel Virtualization Technology (VT-x) gör att en maskinvaruplattform kan fungera som flera ”virtuella plattformar”. VT-x förbättrar hanteringen genom att begränsa driftavbrott och bibehåller produktiviteten genom att isolera aktiviteter i separata partitioner.

Intel VT-x med utökade sidtabeller
Intel VT-x with Extended Page Tables (EPT), även kallad SLAT (Second Level Address Translation), ger acceleration för minnesintensiva virtualiserade tillämpningar. EPT (Extended Page Tables) i Intel Virtualization Technology-plattformar ger lägre minnes- och strömkostnader och längre batteritid tack vare maskinvaruoptimering av sidtabellshantering.

Intel 64
Intel 64-arkitekturen levererar 64-bitarsberäkning på plattformar av typen server, arbetsstation, stationärt och mobilt när den kombineras med programvara som stöds. Intel 64-arkitektur förbättrar prestanda genom att göra det möjligt för system att adressera mer än 4 GB med både virtuellt och fysiskt minne.

Inaktiva lägen
Idle States (C-states) används för att spara energi när processorn är i viloläge. C0 är driftläget och innebär att processorn används. C1 är första viloläget, C2 andra viloläget och så vidare – ju fler energibesparingsåtgärder som aktiveras, desto högre siffra.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2021 WeKuData AB