Kundvagnen är tom

ADOBE ESD CC PhtgrphyPlan MLP (ML) Liz

Förstasidan / Programvara / Adobe / ADOBE ESD CC PhtgrphyPlan MLP (ML) Liz

ADOBE ESD CC PhtgrphyPlan MLP (ML) Liz (65267934 $DEL)

ADOBE ESD CC PhtgrphyPlan MLP (ML) Liz

Artikelnr: 65267934 $DEL
EAN: 8719172321470
1.481:-
1.851,25 inkl. moms
På lager
Beskrivning

Fånga ögonblicket. Förvandla det till något alldeles extra med medlemsplanen Adobe Creative Cloud Photography. Världens ledande fotoverktyg använder Adobe Photoshop-tekniken för att hjälpa dig att skapa otroliga bilder varje dag, var du än är – oavsett om du är nybörjare eller proffs. Allt du behöver, på ett och samma ställe.

Kraften att omvandla dina foton – var du än är.
Ett foto fångar inte alltid ögonblicket som du minns det. Men med prenumerationsplanen Creative Cloud Photography har du allt du behöver för att ta fram det bästa i dina foton, från rutinändringar till totala omvandlingar. Fullända dina bilder med Photoshop och Lightroom på datorn, webben eller på den mobila enheten. Klipp ut och kombinera bilder på din iPad med Photoshop Mix och retuschera och reparera fotona på din iPad eller iPhone med nya Photoshop Fix. Och med självstudiekurser för alla utbildningsnivåer lär du dig snabbt nya knep.

Det är lätt att göra mörka, trista foton ljusa och levande. Justera exponering, färg, ton, kontrast och mycket mer i Lightroom på datorn, webben eller på den mobila enheten. Du kan alltid återgå till den ursprungliga bilden med bara ett klick.

Ge bilderna djup och dramatik i svartvitt. Experimentera med olika enklicksjusteringar och finjustera resultatet för att få perfekt tonade svartvita bilder.

Låt inte störande objekt som kraftledningar eller dammfläckar förstöra en bra bild. Trolla bort skavankerna med bara några få klick. Hokus pokus.

Använd ett enkelt reglage i Lightroom för att ta bort atmosfäriskt dis från bilderna eller lägg till dis för att skapa en konstnärlig effekt.

Dina bilder finns överallt där du är. Powered by CreativeSync.
Med planen Creative Cloud Photography kan du göra en redigering eller flagga en favorit på ett ställe så uppdateras det automatiskt överallt tack vare Adobe CreativeSync-teknologin. Börja redigera eller ordna foton på din smartphone, fortsätt jobbet på din iPad och gör de sista finjusteringarna på datorn.

Dina bilder berättar en historia. Dela med dig av din.
Det är lätt att visa upp det som betyder mest för dig. Använd den nya tjänsten Adobe Portfolio för att skapa en snygg personlig webbplats som presenterar dina foton för världen. Skapa och dela grafik, berättelser och animerade filmer för webben med Adobe Spark. Och dela foton i eleganta webbgallerier eller på dina sociala medier.

Nyheter i medlemsplanen Creative Cloud Photography.
Du får alltid tillgång till de senaste funktionerna så snart de släppts. Här är några nya höjdpunkter.

Gör riktig fotoretuschering var du än är med nya Photoshop Fix. Gör ljusjusteringar, jämna ut, reparera med mera.

Fånga hela ljusspektrat
Kombinera de mörkaste och de ljusaste områdena i en serie bilder av samma motiv för att skapa ett enda HDR-foto.

Kreativ mobil bildredigering. Var du än är.
Photoshop Mix för iPhone och iPad gör det enkelt att kombinera två bilder, ta bort objekt, ändra bakgrunder och mycket annat.

Stöd för fler enheter
Lightroom finns nu för Android-telefoner. Och precis som på iPad och iPhone synkroniseras alla dina ändringar med datorn.

Ta steget över från Photoshop Elements, Aperture eller iPhoto.
Oavsett om du uppgraderar från Photoshop Elements eller går över från Aperture eller iPhoto är det enkelt att göra en smidig övergång till prenumerationsplanen Creative Cloud Photography. Du kan snabbt importera dina fotobibliotek och -kataloger från dessa appar rakt in i Lightroom.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2019 WeKuData AB