Kundvagnen är tom

ADOBE VIP-C Aft Eff CC Rnw L3 12M (EN)

Förstasidan / Programvara / Adobe / ADOBE VIP-C Aft Eff CC Rnw L3 12M (EN)

ADOBE VIP-C Aft Eff CC Rnw L3 12M (EN) (65270759BA03A12 $DEL)

ADOBE VIP-C Aft Eff CC Rnw L3 12M (EN)

Artikelnr: 65270759BA03A12 $DEL
  • Product Family After Effects CC
  • Product Type Renewal Team Subscription
  • Language English
  • Operating System Multiple Platforms
  • Market Segment Corporate
  • Version ALL
  • Duration 1 Month
  • Level Detail Level 3 50-99
  • License Program VIP
3.746:-
4.682,50 inkl. moms
Förväntad i lager 2019-12-17
Beskrivning

Skapa enastående rörlig grafik och visuella effekter.
Med branschstandarden för animering och kreativa montage kan du designa och leverera professionell rörlig grafik och visuella effekter för film, TV, video och webben.

Djärva nya sätt att sätta idéer i rörelse.
Se hur den senaste utgåvan hjälper dig att komma vidare från det första utkastet till färdig produkt snabbare än någonsin.

Färgarbetsflödena är nu effektivare än någonsin. Du kan till och med skicka Lumetri-effekter från Adobe Premiere Pro till After Effects.

Peka för att hantera och navigera på paneler och arbetsytor på din Microsoft Surface Pro, surfplatta med Windows 8 eller Apple-styrplatta.

Perfekt under förgranskning – justera egenskaperna för ett projekt och ändra till och med storlek på panelerna utan att stoppa uppspelningen.

2D-karaktärerna får liv med Adobe Character Animator (förhandstitt) genom att du agerar ut deras rörelser framför en webbkamera.

After Effects, nu med CreativeSync.
After Effects ingår i Creative Cloud och har Adobe CreativeSync, så allt material finns alltid nära till hands när du behöver det. CreativeSync kopplar samman Creative Cloud Libraries och Adobe Stock och också dina mobilappar och datorprogram.

Materialet just där du behöver det
Ditt favoritmaterial – Looks, färger, bilder, metadata med mera – finns tillgängligt inifrån After Effects.

Adobe Stock
Tillgång till fler än 50 miljoner välstrukturerade royaltyfria foton, grafikfiler och videor direkt inifrån After Effects.

Nya mobilappar
Kanalisera inspirationen till kreativt material var du än är med program som Adobe Capture CC, och plocka sedan in dem i After Effects för att förbättra resultatet.

Gör något nytt.
Få ut mesta möjliga av After Effects och Creative Cloud med våra senaste självstudiekurser för rörlig grafisk design, visuella effekter med mera.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2019 WeKuData AB