Kundvagnen är tom

Hewlett Packard Enterprise 90 W universell nätadapter

Förstasidan / Datorer / Datortillbehör / Hewlett Packard Enterprise 90 W universell nätadapter

Hewlett Packard Enterprise 90 W universell nätadapter med USB (H3A41AA)

Hewlett Packard Enterprise 90 W universell nätadapter
med USB

Artikelnr: H3A41AA
EAN: 0886112924119

Adaptern passar praktiskt taget alla bärbara datorer och laddar din datorplatta.[k1]
  • Typ Power
1.846:-
2.307,50 inkl. moms
Beskrivning

Produktbeskrivning

Den här universella nätadaptern har testats för användning med praktiskt taget alla bärbara datorer och är en utmärkt reserv- och utbytesenhet eller reskamrat. Dessutom kan den inbyggda USB-porten ladda din bärbara dator, musikspelare, telefon eller datorplatta på samma gång.

Viktiga säljargument och fördelar

    Praktiskt taget alla PC. Den här mångsidiga 90 W-adaptern kommer med 12 kontakter som kan strömförsörja nästan alla bärbara datorer i världen. Det betyder att en och samma adapter kan användas för världens 10 främsta PC-märken, oavsett tillverkare eller modell.
  • Multikörning när den är som bäst. Nu kan du ladda din bärbara dator och en annan enhet samtidigt på samma adapter. Integrerad USB-port (2.1A) laddar din telefon och din musikspelare och fungerar perfekt med de populära datorplattorna.
  • Strikt kvalitetskontroll. Byggd för att ge prestanda och hållbarhet på alla märken. Om du värdesätter mer än 70 års erfarenhet och några av branschens tuffaste provningsstandarder är HP 90 W universell nätadapter med USB något för dig.
  • Märket på din PC spelar ingen roll. Den universella adaptern sparar tid, ökar flexibiliteten och gör livet lättare. Även om alla i hushållet använder olika typer av bärbara datorer låter den dig fortsätta att surfa eller arbeta.

Inkl. i leveransen

    Nätadapter; Nätsladd; DC-kontakter; Användarhandbok; Garantisedel
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 WeKuData AB