Kundvagnen är tom

Hewlett Packard Enterprise MSR 1-ports E3/ CE3/

Förstasidan / Kommunikation / Routrar & Brandväggar / Hewlett Packard Enterprise MSR 1-ports E3/ CE3/

Hewlett Packard Enterprise MSR 1-ports E3/ CE3/ FE3 HMIM-modul (JG436A)

Hewlett Packard Enterprise MSR 1-ports E3/ CE3/
FE3 HMIM-modul

Artikelnr: JG436A
61.188:-
76.485:- inkl. moms
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP MSR 1-ports E3/ CE3/ FE3 HMIM-modul ger direktanslutning till en E3-linje för full duplex E3-kommunikation vid 34,368 MHz, eller ger en subfrekvens när den arbetar i kanaliserat E3-läge.

Garanti och support

• Elektronisk support och telefonsupport: begränsad elektronisk support och support under kontorstid är tillgänglig från HP under hela garantiperioden; för att kontakta våra supportcenter, gå till www.hp.com/networking/contact-support; Information om varaktigheten för den support som ingår i produktköpet, se www.hp.com /networking/warrantysummary

Inkl. i leveransen

    (1) HP MSR 1-ports E3/CE3/FE3 HMIM-modul
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 WeKuData AB