Kundvagnen är tom

Hewlett Packard Enterprise MSR 1-ports T3/ CT3/

Förstasidan / Kommunikation / Routrar & Brandväggar / Hewlett Packard Enterprise MSR 1-ports T3/ CT3/

Hewlett Packard Enterprise MSR 1-ports T3/ CT3/ FT3 HMIM-modul (JG435A)

Hewlett Packard Enterprise MSR 1-ports T3/ CT3/
FT3 HMIM-modul

Artikelnr: JG435A
60.301:-
75.376,25 inkl. moms
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP MSR 1-ports T3/ CT3/FT3 HMIM-modul ger direktanslutning till en T3-linje för T3- kommunikation med full duplex vid 44,736 Mbit/s och ger låghastighetsåtkomst med n ×64 kbit/s eller 56 kbit/s, där n är mindre än eller lika med 128 när den arbetar i kanaliserat T3-läge. Varje T3-port består av ett par 75-ohms BNC-koaxialkontakter, en för sändning och en för mottagning av data.

Garanti och support

• Elektronisk support och telefonsupport: begränsad elektronisk support och support under kontorstid är tillgänglig från HP under hela garantiperioden; för att kontakta våra supportcenter, gå till www.hp.com/networking/contact-support; Information om varaktigheten för den support som ingår i produktköpet, se www.hp.com /networking/warrantysummary

Inkl. i leveransen

    (1) HP MSR 1-ports T3/CT3/FT3 HMIM-modul
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 WeKuData AB