Kundvagnen är tom

Hewlett Packard Enterprise MSR 2-portars E1 röst-HMIM-modul

Förstasidan / Kommunikation / Routrar & Brandväggar / Hewlett Packard Enterprise MSR 2-portars E1 röst-HMIM-modul

Hewlett Packard Enterprise MSR 2-portars E1 röst-HMIM-modul (JG431A)

Hewlett Packard Enterprise MSR 2-portars E1 röst-HMIM-modul

Artikelnr: JG431A
33.163:-
41.453,75 inkl. moms
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP MSR 2-portars E1 röst-HMIM-modul som används för att ansluta till PBX, PSTN eller WAN med E1-standardgränssnitt, 60 kanaler med röstsignaler stöds, 64 kanaler VPM är redan inbäddade.

Garanti och support

• Elektronisk support och telefonsupport: begränsad elektronisk support och support under kontorstid är tillgänglig från HP under hela garantiperioden; för att kontakta våra supportcenter, gå till www.hp.com/networking/contact-support; Information om varaktigheten för den support som ingår i produktköpet, se www.hp.com /networking/warrantysummary

Inkl. i leveransen

    (1) HP MSR 2-portars E1 röst-HMIM-modul
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 WeKuData AB