Kundvagnen är tom

Hewlett Packard Enterprise MSR 2-portars T1/CT1/PRI HMIM-modul

Förstasidan / Kommunikation / Routrar & Brandväggar / Hewlett Packard Enterprise MSR 2-portars T1/CT1/PRI HMIM-modul

Hewlett Packard Enterprise MSR 2-portars T1/ CT1/ PRI HMIM-modul (JG456A)

Hewlett Packard Enterprise MSR 2-portars T1/ CT1/
PRI HMIM-modul

Artikelnr: JG456A
32.066:-
40.082,50 inkl. moms
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP MSR 2-portars T1/CT1/PRI HMIM-modul ger två T1-portar och sänder, tar emot, och bearbetar T1-datatrafik. T1/kanaliserad T1, G.703 och G.704 stöds. ISDN PRI-läge stöds även på denna modul. Den här modulen kan installeras på MSR3000 och MSR4000.

Garanti och support

• Elektronisk support och telefonsupport: begränsad elektronisk support och support under kontorstid är tillgänglig från HP under hela garantiperioden; för att kontakta våra supportcenter, gå till www.hp.com/networking/contact-support; Information om varaktigheten för den support som ingår i produktköpet, se www.hp.com /networking/warrantysummary

Inkl. i leveransen

    (1) HP MSR 2-portars T1/CT1/PRI HMIM-modul
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 WeKuData AB