Kundvagnen är tom

Hewlett Packard Enterprise MSR 4-portars E- och

Förstasidan / Kommunikation / Routrar & Brandväggar / Hewlett Packard Enterprise MSR 4-portars E- och

Hewlett Packard Enterprise MSR 4-portars E- och M-HMIM-modul (JG448A)

Hewlett Packard Enterprise MSR 4-portars E- och
M-HMIM-modul

Artikelnr: JG448A
11.340:-
14.175:- inkl. moms
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP MSR 4-portars E&M HMIM-modul stöder anknytningslinjer eller signaler mellan telefonväxlar och används för att ansluta HP-routrar till en PBX och integrera VoIP med en äldre röstlösning.

Garanti och support

• Elektronisk support och telefonsupport: begränsad elektronisk support och support under kontorstid är tillgänglig från HP under hela garantiperioden; för att kontakta våra supportcenter, gå till www.hp.com/networking/contact-support; Information om varaktigheten för den support som ingår i produktköpet, se www.hp.com /networking/warrantysummary

Inkl. i leveransen

    (1) HP MSR 4-portars E&M HMIM-modul
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 WeKuData AB