Kundvagnen är tom

Hewlett Packard Enterprise MSR 4-portars FXO HMIM-modul

Förstasidan / Kommunikation / Routrar & Brandväggar / Hewlett Packard Enterprise MSR 4-portars FXO HMIM-modul

Hewlett Packard Enterprise MSR 4-portars FXO HMIM-modul (JG447A)

Hewlett Packard Enterprise MSR 4-portars FXO HMIM-modul

Artikelnr: JG447A
9.531:-
11.913,75 inkl. moms
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP MSR 4-portars FXO HMIM-modul ger 4 FXO-portar och används för att ansluta till PBX- eller nyckelsystem eller för att ge anslutningar till PSTN utanför fastigheten.

Garanti och support

• Elektronisk support och telefonsupport: begränsad elektronisk support och support under kontorstid är tillgänglig från HP under hela garantiperioden; för att kontakta våra supportcenter, gå till www.hp.com/networking/contact-support; Information om varaktigheten för den support som ingår i produktköpet, se www.hp.com /networking/warrantysummary

Inkl. i leveransen

    (1) HP MSR 4-portars FXO HMIM-modul
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 WeKuData AB