Kundvagnen är tom

Hewlett Packard Enterprise NVIDIA GRID K2 Dual

Förstasidan / Komponenter / TV- & Grafikkort / Hewlett Packard Enterprise NVIDIA GRID K2 Dual

Hewlett Packard Enterprise NVIDIA GRID K2 Dual GPU PCIe Graphics Accelerator (729851-B21)

Hewlett Packard Enterprise NVIDIA GRID K2 Dual
GPU PCIe Graphics Accelerator

Artikelnr: 729851-B21
EAN: 887758501474
  • Gränssnitt PCI Express 3.0
  • GPU nVidia
  • DVI 0
  • VGA 0
  • HDMI 0
  • Displayport 0
  • Profile Dual Slot
69.598:-
86.997,50 inkl. moms
Förväntad i lager 2018-10-30
Beskrivning

Produktbeskrivning

NVIDIA Tesla-beräkningsmodulerna möjliggör sömlös integrering av GPU-databehandling med HP ProLiant-servrar för horisontell skalbarhet. Tesla-GPU:erna har en kapacitet på upp till 6 GB GDDR5-minne med ECC och en maxprestanda på 655 Gflop med dubbelprecision eller över 1,3 Tflop med enkelprecision. Tesla M2070Q kombinerar Teslas högprestandaberäkning med NVIDIA Quadro®-visualisering i professionell klass i samma GPU. HP GPU Ecosystem innehåller CUDA-programmeringsgränssnittet och CUDA-utvecklingsverktyg från tredje part samt HP-stödd GPU-anpassad klusterprogramvaran som HP Cluster Management Utility (CMU). CMU övervakar och visar GPU-statusparametrar som temperatur och kommer även att installera och provisionera GPU-drivrutiner och CUDA-programvara. Dessutom inkluderar HP HPC Linux Value Pack en GPU-förbättrad version av Platform LSF, med möjlighet att schemalägga jobb baserat på GPU-krav.

Branschens snabbaste flerkärniga processorer, integrerade i HP ProLiant-servrar

• Kan dramatiskt minska beräkningstiden för parallella program. Minskar tiden till lösning, vilket ger företagen möjlighet till problemlösning som tidigare begränsades av processorhastigheten

Inkl. i leveransen

    NVIDIA GRID K2 Dual GPU PCIe Graphics Accelerator
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 WeKuData AB