Kundvagnen är tom

HP 3 års programvarusupport 9x5 FP HPAC EB SW 1 paketlic.

Förstasidan / Komponenter / Service & Support / HP 3 års programvarusupport 9x5 FP HPAC EB SW 1 paketlic.

HP 3 års programvarusupport 9x5 FP HPAC EB SW 1 paketlic. (U1G13E $DEL)

HP 3 års programvarusupport 9x5 FP HPAC EB SW 1 paketlic.

Artikelnr: U1G13E $DEL
EAN: 4053162175792
1.688:-
2.110:- inkl. moms
Beskrivning

Produktbeskrivning

HPs tekniska programvarusupport tillhandahåller heltäckande tjänster och kostnadsbesparande uppdateringar som hjälper dig förbättra prestandan och tillgängligheten hos programvara från HP och andra ledande leverantörer.

Viktiga säljargument och fördelar

    Direktkontakt med teknikerna på HP Response Center för assistans via telefon eller elektronisk kommunikation.
  • Få hjälp med felsökning av problem och inställning av konfigurationsparametrar.
  • Fullständiga program- och dokumentationsuppdateringar från HP och vissa tredjepartsleverantörer finns tillgängliga för din systemadministratör.
  • Gå till HPs elektroniska supportplats för programrättelser, en databas med symtom och lösningar, produktbeskrivningar, specifikationer, teknisk litteratur och annat.
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2020 WeKuData AB